(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Velikonoční nádivka (sekaná) podle mé babičky :o))
Potřebné ingredience
250 g uzeného masa, 250 g hovězího masa, 250 g vepřového masa, 10 rohlíků, 10 vajec, pepř, mladé kopřivy (nebo jiné bylinky)
Postup přípravy
Každé maso uvaříme zvlášť v osolené vodě a vše umeleme v mlínku na maso. Do hovězího vývaru namočit 10 rozkrájených rohlíků bez špiček. Rohlíky vymačkáme a promícháme s 10 vejci, přidáme pepř a spařené nasekané kopřivy. Hmotu dáme do pekáče a pečeme cca 1/2 - 1 hodinu. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem.
Vše důkladně promícháme a dáme na plech nebo pekáč :o)
A máme hotovo :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé